Uppdatering från styrelsen

Hej alla,
Senaste tiden har visat på ett ökat engagemang från våra medlemmar, men även en del spekulationer. Vi vill börja med att tacka er som visat intresse att ingå i styrelsen och ta över som valberedning! Ert engagemang gör att vi ser ut att ha en fulltalig styrelse även framåt. En av de viktigaste förutsättningarna för att fortsätta driva föreningen framåt på ett stabilt sätt. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla intresse för rollen som husvärd, se information i tidigare inlägg.

Gällande vår årsredovisning och årsstämma är det på gång men inte färdigt ännu. Årsredovisningen finns hos vår revisor som arbetar med de sista delarna. Vi har regelbundna avstämningar men revisorn har ännu inget datum för när det är klart. Så snart vi får årsredovisningen tillhanda publiceras den på hemsidan och vi kallar till årsstämma. Eftersom årsredovisningen måste finnas tillgänglig när kallelsen går ut kan vi inte bestämma ett datum förrän revisorn är klar. Vår tidigare preliminära plan om första veckan i september kommer därför inte hålla, men det bör inte dröja många veckor innan vi alla ses för stämma!

Vi sitter i denna situation tillsammans, men tänk på att spekulationer och uppmålande av katastrofscenarion inte gynnar någon. Det finns ej skäl för oro vad avser föreningens framtid, nu behöver vi fokusera på att ta hand om och driva vår förening framåt. Har ni frågor och funderingar, maila dem till oss så får ni svar. Styrelsen arbetar för fullt för att vi ska kunna hålla stämma så snart som möjligt och med allt annat dagligt som sker i vår förening. Vi vill prioritera vår tid och resurser på rätt sätt för föreningens skull, varför vi inte ser att lägga tid och pengar på extrastämmor eller informationsmöten är rätt väg att gå. Vi har gått ut med den information vi har: bakgrund, nuläge samt hur styrelsen ser på framtiden.

Vi ses inom kort på vår ordinarie årsstämma!

Hälsningar
Styrelsen

Rulla till toppen